Humor Bahasa Jawa : Cak Karwo Lan Kacang Mente

Cak Karwo sing lagek ae pindah omah dolan nang tonggo sebelah, jenenge Mbah Bejo.

Cak Karwo: "Mbah, yok opo kabare? Aku Karwo Mbah, tonggo sebelah omah."
Mbah Bejo: "Oh..iyo, ayo lungguh, le "

Pas ngobrol, nang mejo ono kacang mente. Sak toples.

Cak Karwo: "Mbah, aku ngicipi mente ne yo?"
Mbah Bejo: "Oh iyo iyo, jupuken ae, le, gak usah isin-isin"

Sangking enake ngobrol, gak kroso Cak Karwo wis ngentekno mente sak toples mau.

Cak Karwo: "Wah Mbah, mente ne entek. Sepurane yo Mbah."
Mbah Bejo: "Gak opo opo le. Aku yo gak iso mangan koq. Untu ku wis gak kuat nyokot. Syukuran iso entek. Aku wis suwi ngelumpukno iki."

Cak Karwo: "Oo.... nggawe dewe ta Mbah?"
Mbah Bejo: "Gak koq..., teko coklat silper**uin kuwi lho. Tak emut sampek entek coklate. Garek mentene tok tak kelumpukno..."

Cak Karwo : #@$%^!^ gubrakk..




Ilustrasi: kacangmeteonline.wordpress.com

0 Response to "Humor Bahasa Jawa : Cak Karwo Lan Kacang Mente"

Post a Comment